Haberler

KRT’de yayınlanan tv programı: Çözemeyeni Çözerler

"Çözemeyeni Çözerler" TV programının 14 Mayıs ve 17 Mayıs çekimli bölümlerini ve diğer bölümlerini izlemek için lütfen sayfayı ziyaret ediniz.

resim
30.06.2015

".......

Ayağımızı vuran ayakkabıya ayağımızın nasırlaşarak alışması gibi... Yaşam tadımıza acı katan o sorunlar, çözül(e)mediği için sürer gider de varlıklarının artık farkına varmaz oluruz.

Daha kötüsü, o sorunlar ilk ortaya çıktıkları yerde durmazlar; ya tek başlarına veya kendi aralarında birleşerek arka arkaya yeni sorunlar doğururlar. Kendileri görünmez yahut da görülmez olduklarından, onlara yönelmeksizin, yeni çıkan sorunlara çözüm üretmeye çalışılır. Tabii ki, kaynaktaki sorunu çözmeden ondan türeyeni çözmek de mümkün olamamaktadır. Ana sorunlar gibi, çözülememiş türev sorunlarla birlikte yaşamaya alışma hali, tam bir “Sorun Çözme Kabiliyeti Yetmezliği” dir.

........"

İşte “siz sorunlarınızı çözemezseniz, onlar sizi çözer”i anlatıyoruz bu programda. Konu hepimizi yakından ilgilendiren bir eksikliğe işaret etmesine rağmen toplumun gündeminde yer almayan bir kavrama, Sorun Çözme Kabiliyeti kavramına, insanlarımızın dikkatini çekmek ve üzerinde düşündürmek üzere söyleşi tarzında bir programla karşınızdayız.

 

KRT televizyonunda yayınlanan programın en son bölümlerini, aşağıda izleyebilirsiniz.

 

Programın diğer bölümlerine ulaşmak için tıklayınız.

Sayfa başına dön!