Haberler

Bir HDK semineri daha, 7 Ocak 2012 de başarıyla tamamlandı.

İnsan yaşamı boyunca belli hedefe doğru gitmek istiyorsa, o hedefe götürecek olan üstün yeteneklere kişi doğuştan sahip. Bu yetenekleri tanımak için HDK seminerlerinden birine katılmak faydalı olur.

resim
10.01.2012

İzmir Melahat Yılmayan Öğrenme Evi’nde Tınaz Titiz ve Alev Turanlı Çamsarı Moderatörlüğü’nde HDK Eğitim Semineri 7 Ocak Cumartesi günü değişik meslek ve yaş gruplarından 22 katılımcı ile gerçekleştirildi.

Hoş geldiniz konuşması yapılıp seminerin amacının açıklanmasından sonra bir yüz fotoğrafı gösterilerek “bu yüz size hangi yaşam biçimini anlatıyor?” diye soruldu. 42 fikir önerildi. Bunlar arasından benzer olanlar seçildi. En fazla oy alan fikirler ortaya çıkartıldı ve beyin fırtınası yapıldı.

SÇK ile ilgili temel bilgilerin verildiği seminerde her koşulda ayakta durabilecek güçlü kişiler olabilmenin nasıl yapılabileceği ve katılımcıların yaşamları boyunca hangi hedefi koyarlarsa koysunlar bu hedeflere kendilerinde doğuştan var olan üstün yetenekleri sayesinde nasıl ulaşabilecekleri tartışıldı.

Katılımcılara sorun çözme kapasitelerini arttıracak, hangi alanlarda hangi sorunlarını nasıl çözebileceklerine dair haritalar dağıtıldı. Sorun çözme aracının en önemli unsuru olan vizyon uzun uzun anlatıldı. Film ve konuşmalarla desteklendi. Daha sonra kişisel dönüşüm için 16 kavram anlatıldı.

Beyin fırtınasının da yapıldığı İ-HDK semineri, sorun çözme aracının en önemli unsuru olan vizyon ve kişisel dönüşüm için 16 kavramın anlatılmasıyla sona erdi.

Yeni seminerde yeni katılımcılarla daha güzel deneyimler paylaşmak dileğiyle…

 


 

Sayfa başına dön!